FABIO NE IDE U INTER

Capello: Englesku napuštam samo ako me otpuste

Fabio Capello
Reuters
27.05.2010.
u 09:44

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello odbacio je medijska nagađanja prema kojima se njegovo ime povezuje s preuzimanjem klupe Intera nakon Svjetskog prvenstva.

Interov predsjednik Massimo Moratti označio je Capella kao potencijalnog kandidata za nasljednika Josea Mourinha, koji je na pragu preuzimanja Real Madrida.

Navodno je Moratti Capellu spreman ponuditi unosan paket prema kojem bi talijanski stručnjak zarađivao više od šest milijuna funti godišnje, koliko mu je sada plaća pri Engleskom nogometnom savezu.

- Imam ugovor s Engleskim nogometnim savezom (FA) i jedini način na koji će okončati prijevremeno (prije 2012.) je ako me odluče ranije otpustiti. Znam da se moje ime povezuje s brojnim poslovima u Italiji i Španjolskoj, ali ja sam sretan sa svojim poslom – rekao je Capello, koji je u karijeri u dva navrata trenirao Interovog velikog gradskog rivala Milana (od 1991. do 1996. te od 1997. do 1998. godine).

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:53 27.05.2010.

E moj Fabio..Sada če biti težko..U kvalifikacijama si skupio Engleske dečke, popili su par piva uturili Hrvatima pet komada i ponovo se pije pivo..Sada dolaze SAD i Slovenija a kasnije, ako bude kasnije još teže zvijerke..Engleski novinari čekaju grešku i i krivi iskorak a reprezentacija Slovenije je baš primjerena zato..Bez pritiska i velikih očekivanja naši momci mogu biti opasni..Osjetili su to Rusi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije