Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI IZBORNIK

Capello: Nikada nisam isključio povratak klupskom nogometu

Fabio Capello
Reuters
15.04.2010.
u 19:22

Talijanski nogometni strateg, 64-godišnji Fabio Capello, izjavio je da nije zasićen klupskim nogometom te da bi mogao prihvatiti poziv nekog kluba nakon što obavi posao na kormilu engleske reprezentacije.

Trenutačno Capello zajedno s pomoćnicima priprema plan za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, gdje bi Engleska trebala biti u uskom krugu favorita.

Capello ima ugovor s Engleskim savezom do kraja idućeg kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

- Nakon što ispunim ugovor s Engleskom razmislit ću o svemu kao što sam razmišljao i prije prihvaćanja uloge izbornika Engleske. Vidjet ću koja je za mene najatraktivnija ponuda i nastavit ću rad. Barem tako u ovom trenutku razmišljam - rekao je Capello i nastavio:

- Nikada nisam isključio povratak u klupski nogomet pa tako neću ni te 2012. godine. Uvijek sam bio zainteresiran za zahtjevne trenerske uloge i nikad neću pobjeći od toga - rekao je trener koji je u karijeri radio kao trener Rome, Milana, Juventusa i Real Madrida.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:44 15.04.2010.

Pa kada Fabio sa Englezima igra sa kockastima i uturi njima po 9 komada jasno da je izgubio motiv da bude selektor..Hvala bogu da uskoro igra protiv Slovenije gdje se njegovi neče raspucavat po golu kao protiv hrvatskih bezmočnih jadnika..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije