TRENER REALA

Ancelotti: Baleovom menadžeru bilo bi bolje da šuti!

Carlo Ancelotti
Reuters/PIXSELL
12.05.2015.
u 17:44

- Juventus ima gol prednosti, no svi ćemo dati sve od sebe. Navijači su nam ove sezone puno puta pomogli, a i sutra će biti tako - rekao je Ancelotti.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti odredio je 21 igrača koji konkuriraju za sutrašnju utakmicu s Juventusom (1:2) u polufinalu Lige prvaka. Na popisu nema ozlijeđenog Luke Modrića ni Samija Khedire koji se nije uspio oporaviti.

- Juventus ima gol prednosti, no svi ćemo dati sve od sebe. Navijači su nam ove sezone puno puta pomogli, a i sutra će biti tako - rekao je Ancelotti i dodao:

- Jako želimo igrati u finalu i najvažnije je da budemo mirni.

Menadžer Garetha Balea Jonathan Barnett nedavno je rekao da igrači u Realu ne žele dodavati Velšaninu.

- Ne razumijem to što je govorio. Nikada nije gledao trening. Bale se odlično slaže sa suigračima. Neki ljudi previše pričaju, agentu bi bilo bolje da je šutio.

Realu se vraća Karim Benzema.

- U dobroj je formi, možda će igrati od početka, a možda u drugom dijelu.

Navijači su zviždali Ikeru Casillasu.

- On je iskusan vratar i to na njega neće utjecati. Može ga samo motivirati - rekao je Ancelotti.

>> Ancelottijev prijatelj: Modrić sigurno 
igra u finalu Lige prvaka

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:21 12.05.2015.

Ako je "dignuo" lijevu obrvu, znači da je ljut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije