NIJE MOGAO IZDRŽATI

Casillas usred intervjua poljubio svoju djevojku (video)

Španjolska Nizozemska (1)
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
12.07.2010.
u 10:58

Iker Casillas nije se mogao suzdržati. Nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka ispred kamera je poljubio svoju djevojku koja je od njega uzimala izjavu.

Iako su je nakon prve utakmice u skupini i poraza od Švicarske razapeli i okrivili da donosi nemir u svlačionicu, navijači Španjolske danas vjerojatno nemaju ništa protiv prelijepe novinarke Sare Carbonero.

Djevojka Ikera Casillasa svaku je utakmicu Furije pratila neposredno iza mreže i hvatala dečke za izjavu.

Isto je napravila i nakon finalne pobjede nad Nizozemcima. Među sugovornicima se našao i špajnolski vratar koji od euforije nije mogao izdržati te je u pola izjave ispred kamera poljubio Saru i otišao u svlačionicu.

Mlada reporterka ostala je zbunjena, no ipak se uspjela pribrati i javiti kolegama u studiju odakle su joj poručili kako je velik taj njen kapetan Casillas.

Komentara 7

PE
pekec
20:29 12.07.2010.

Zlatko....ljepo ime za veliku BUDALU .tvoji srbi su vec domaaaaaaaaaaaaaa

ZB
Zlatko-Banja Luka
11:35 12.07.2010.

Čekaj, koji je ovaj, može li mi iko pomoći? Jel ovo Tomo Butina ili Mate Skender? Ko ju je ovo poljubio, sobzirom da je upitanju svjetski prvak?!

Avatar poljicanin
poljicanin
16:06 12.07.2010.

Pa ko ju ne bi poljubio ako bi dozvolila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije