LIGA ZA PRVAKA

Cedevita dočekuje Kvarner u Sisku: Moramo ozbiljno pristupiti

'06.03.2012., K.D. Drazen Petrovic, Zagreb - 23. kolo NBL: Cibona - Cedevita. Miro Bilan, Tomas Hampl Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
02.05.2013.
u 14:56

- Kvarner je ugodno iznenadio ove sezone, igraju prilično agresivno, ali držim da je kvaliteta na našoj strani - kaže trener Jakša Vulić

Cedevita prvi puta u svojoj povijesti domaću službenu utakmicu ne igra u Zagrebu. Dvorana Brezovica u Sisku će od 19:00h u subotu u 11. kolu Lige za prvaka ugostiti Cedevitu i Kvarner 2010. Osim brojnih nagradnih igara za gledatelje i dijeljenja mnoštva navijačkih rekvizita te proizvoda Atlantic Grupe, glavnog sponzora KK Cedevite, nastupa sjajnih cheerleadersica i dodatnih programa tijekom susreta za koji se ulaznice po Sisku i okolici dijele besplatno, za subotu se pripremaju i igrači.

- Iskreno pozdravljamo hvale vrijedan potez klupske Uprave i domaćina u Sisku što su na ovakav način organizirali susret a sve u svrhu promocije košarke. Pozivam sve ljubitelje košarke da ispune tribine dvorane Brezovica i da to bude prava košarkaška fešta u, za nas vrlo važnom sportskom nadmetanju - rekao nam je trener Jakša Vulić.

- Važnost i atraktivnost utakmice je jasna s obzirom da se Kvarner bori za poziciju koja vodi u doigravanje, a mi želimo zadržati priključak s Cibonom u borbi za startnu jedinicu. Kvarner je ugodno iznenadio ove sezone, igraju prilično agresivno, ali držim da je kvaliteta na našoj strani i ako odigramo na svojoj razini mislim da smo izraziti favoriti u nastupu u Sisku. Naglasak stavljamo na pristup jer povremeno opuštanje nam je u nekim ranijim utakmicama donijelo vodstvo i umjesto visoke pobjede dopuštamo protivnicima da se vrate u igru. Nadam se da ćemo protiv Kvarnera u kontinuitetu imati pravi pristup i da ćemo ostvariti uvjerljivu pobjedu.

Slično razmišlja i Miro Bilan.

- Ovo je bitna utakmica za nas zbog nastojanja da na kraju osvojimo prvo mjesto u Ligi za prvaka. Čeka nas dobar protivnik, agresivan, Kvarner je pružio žestok otpor u susretu u Rijeci. Specifičnost je i to da igramo u Sisku, a vjerujem da će to biti sjajan događaj, prije svega za sve ljubitelje košarke iz Siska i okolice koji košarku takvog ranga inače mogu pratiti samo putem televizije. Ovom prilikom ih pozivam da dođu u velikom broju i da nam pruže pravu domaću vruću atmosferu te da uživaju u kvalitetnoj košarci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije