FF EUROKUPA

Cedevita u Trevisu: Pouzdajemo se u napad

Cedevita (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/10
15.04.2011.
u 20:17

Košarkaši Cedevite stigli su u Treviso i odradili posljednji trening uoči subotnjeg polufinala Eurokupa protiv Uniksa.

Zbog odlomljene kosti u gležnju Vukušić je i dalje u posebnom režimu. Ne trenira, a igra zahvaljujući injekcijama protiv bolova.

– U posljednje vrijeme samo šutiram s mjesta i vozim bicikl, a uoči utakmice primim blokadu. Dvije sam primio protiv Estudiantesa, jednu uoči Zagreba, ovo će mi biti četvrta. Kamo sreće da bude potrebe i za petom. Ovdje smo autsajderi, no iznenadili smo mnogo puta ove sezone.

A hoće li Cedevita u finale, ovisit će i o trenerskim filozofijama. I dok je Jevgenij Pašutin najavio žestoku obranu, Aco je priznao:

– Mi se ne možemo pouzdati u našu obranu koliko u naš napad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije