NEOBIČNO U ENGLESKOJ

Čeka nas Wimbledon bez Federera i Serene, ali i bez Rusa i Bjelorusa

FILE PHOTO: Roger Federer
Paul Childs/REUTERS
04.06.2022.
u 18:10

U Engleskoj neće biti ni drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva, njegovog sunarodnjaka Andreja Rubljova i svih ruskih i bjeloruskih igrača kojima su organizatori zabranili nastup zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Organizatori grand slam turnira Wimbledon, koji počinje krajem mjeseca objavili su u subotu širi popis sudionika no na njemu nema osmostrukog pobjednika 40-godišnjeg Švicarca Rogera Federera ni sedmerostruke osvajačice 40-godišnje Amerikanke Serene Williams

I Federer i Serena Williams još bi se mogli pojaviti u Wimbledonu, jer još nije poznato tko će dobiti posebne pozivnice za nastup.

"Posebne pozivnice te raspored kvalifikacija i glavnog ždrijeba bit će poznati neposredno prije početka turnira. Pobjednici će biti poznati uskoro, pratimo žensku i mušku svjetsku ljestvicu", napisali su organizatori trećeg grand slam turnira sezone koji počinje 27. lipnja i traje do 10. srpnja.

Federer nije igrao na ATP turnirima od prošle godine i poraza u četvrtfinalu poraza u Wimbledonu. Nakon toga je morao operirati koljeno zbog ozljede.

Serena Williams također nije igrala od prošlogodišnjeg Wimbledona kada je otkazala nastup zbog ozljede.

U Engleskoj neće biti ni drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva, njegovog sunarodnjaka Andreja Rubljova i svih ruskih i bjeloruskih igrača kojima su organizatori zabranili nastup zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Komentara 1

IP
info_punkt
22:53 04.06.2022.

hahaha, ako to nije nacizam, onda ne znam što je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije