Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI NA SVE STRANE

Čelnik Rijeke o potencijalnom hit transferu: 'Pašalić i Dinamo uopće nisu tema'

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.07.2024.
u 09:45

Do kraja sezone Marco Pašalić uspio je zabiti devet pogodaka i pet asistencija kroz sva natjecanja. S Rijekom je osvojio drugo mjesto domaće lige i igrao finale Hrvatskog nogometnog kupa. Uz to, upisao je pet nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Hrvatski nogometni reprezentativac Marco Pašalić, nakon napuštanja Europskog prvenstva po ispadanju iz skupine, otišao je na godišnji odmor. Nakon predaha pridružit će se Rijeci na pripremama za novu sezonu. Istodobno, španjolski i talijanski klubovi pokazuju interes za njega i pruži li im se prilika, mogli bi ga pokušati dovesti već ovoga ljeta.

Rijeka je za njega postavila cijenu od pet milijuna eura. Dakako, nisu strani klubovi jedini koji to mogu platiti. Pašalić je prošloga ljeta stigao u kvarnerski klub iz Borussije Dortmund. Brzo se pokazao kao jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj nogometnoj ligi i moguće je da želi još malo ostati i prikupljati ponude iz inozemstva.

GALERIJA Pogledajte najljepše navijačice na Euru. Nogometaši Europe imaju sjajnu podršku

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/35

Upitan o mogućnosti Pašalićeva transfera u Dinamo, predsjednik Rijeke Damir Mišković djelovao je poprilično nesklon toj opciji. "Pašalić, Dinamo i Rijeka nisu uopće tema", rekao je za Novi list. Pašalić je osobito dobro igrao na početku sezone, dok mu je u završnici forma malo pala.

Na kraju sezone uspio je zabiti devet pogodaka i pet asistencija kroz sva natjecanja. S Rijekom je osvojio drugom mjesto domaće lige i igrao finale Hrvatskog nogometnog kupa. Uz to, upisao je pet nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, s učinkom od jednog pogotka. Ipak, na Europskom prvenstvu nije imao priliku zaigrati.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

 

Komentara 1

EJ
ejStef
10:52 03.07.2024.

Ma dajte nemojte biti smiješni. Ova uprava Dinama gora je od Vlatke i dedice. Ne samo da nisu sposobni dovesti niti mlade nade, nisu sposobni niti zadržati potencijalno dobre igrače, niti ih bar onda prodati za siću... Skupila se ekipa, svi sa zmijom u džepu, a pohlepa vlada. Toliko ih se želi ugurati u svaki transfer i svako primanje igrača da igrači i njihov manageri odmah odustanu. Nema šanse da se sve to nahrani... Mislim da je krajnje vrijeme da se uozbilje, ovo je sad gore od Hajduka. Kako ovo sada izgleda, kao da su došli pokupiti ovo što je ostalo i onda zbrisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije