Nakon utakmice

Centar Galasaraya: Nathan Jaway doživio srčani udar

Košarka
25.10.2013.
u 15:11

Protiv Olympiacosa ubacio je 22 poena, pa osjetio vrtoglavicu i izgubio osjećaj u ruci. Prve procjene ukazuju na ozbiljan problem sa srcem.

Centar Galatasaraja Nathan Jaway smješten je u bolnicu poslje utakmice s Olympiacosom. Ubacio je 22 poena, pa osjetio vrtoglavicu i izgubio osjećaj u ruci. Prve procjene ukazuju na ozbiljan problem sa srcem.

Smješten je u noći između četvrtka na petak u bolnicu, zbog iznenadne slabosti.

Snažni centar turskog prvaka odigrao je sinoć odlično u porazu od Olimpijacosa, ubacivši 22 poena. Potom mu je pozlilo i brzo je smješten na intenzivnu njegu.

Prema pisanju turskih medija, Jawai je osjetio snažnu vrtoglavicu i izgubio osjetilo dodira

Nedugo zatim, objavljene su i prve, neslužbene procjene, prema kojima je doživio srčani udar. Navodno bi trebao vrlo brzo biti operiran.

Podršku su mu pružili suigrači, kao i košarkaši drugih ekipa, među kojima i prvotimci Fenerbahcea.

Jawai je rođen 1986. godine u Sidnyju, a poslije pokušaja u NBA-u, 2010. je došao u Europu i obukao dres Partizana.

Nakon Partizana igrao je u Unics, a potom za australijski Cairns Marlins, Barselonu i Galatasaray.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije