Chelsea

Chelsea će ponuditi čak 40 mil. funti za Modrića

villas boas
26.08.2011.
u 09:51

I trenera Chelsea Andre Villas-Boasa iznervirala je saga oko (ne)prelaska Luke Modrića na Stamford Bridge

- Modrićevo ime previše je u medijima. Pustimo to. On nije moj igrač, nažalost.

Upitan što mu se posebno sviđa kod hrvatskog veznjaka, Portugalac je rekao:

- Neću na to odgovoriti jer je igrač zauzimao već previše stranica u tisku posljednjih tjedana. Njegove kvalitete su jasno vidljive.

Engleski pak mediji spominju da Chelsea ipak još nije odustala od našeg reprezentativca. Navodno su spremili posljednju ponudu, tešku čak 40 milijuna funti (oko 45 milijuna eura).

Ključne riječi

Komentara 8

KT
Kralj Tomislav
10:21 26.08.2011.

da mi je znati gdje chelsea sve te ponude salje, kad se nikako nemogu da dogovore.

VA
Vatrenko
10:27 26.08.2011.

45 milja... halo? dragi novinaru, jesil ti svijesan koje ti cifre pises? od 20 milja su digli na 27 pa na 33 i sad ce kao 40% vecu ponudu poslati... i to 40% na zadnju ponudu... Pa to samo budala moze vjerovati...

Avatar Idler 3
Idler 3
10:17 26.08.2011.

Volio bih i ja konačno vidjet završetak al prvenstveno porad malog Luke. Chelsea je veći klub, većih ambicija i nije samo bitno što će biti bolje plaćen nego će i napredovat, a i mogel bude hladne glave doć odigrat za repku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije