ENGLESKI MEDIJI

Chelsea će sada morati ponuditi 10 milijuna više

Luka Modrić
AFP
19.09.2011.
u 11:22

''Modrić je podsjetio zašto ga Slaven Bilić smatra jednim od najboljih europskih veznjaka, on je ključ igre Tottenhama'', pišu engleski mediji.

Luka Modrić sjajno se potrudio da sapunica oko njegova transfera brzo padne u zaborav. Na domaćem je terenu u nedjelju spektakularnim pogotkom načeo Liverpool i sa stilom ponovno vratio pozornost na svoju igru.  Nakon pet kola konačno su Spursi odigrali uvjerljivo i najave da će se boriti za četvrto mjesto na ljestvici zvuče sve uvjerljivije, a hrvatski veznjak trebao bi im biti glavna snaga.

''Energična predstava i potez utakmice. Modrić je opet vođa Tottenhama'', o Lukinoj igri piše ESPN, a ugledni Guardian komentira to ovako:

''Loše vijesti za Chelsea. U siječnju će morati ponuditi barem deset milijuna više''.

Harryju Redknappu isto je pao kamen sa srca. Izgleda da nema nezadovoljnika u svlačionici.

– Zato su nam nudili 40 milijuna funti za njega. Zato što je vrhunski igrač i nadam se da će mu predsjednik Levy što prije ponuditi novi ugovor – rekao je Redknapp.

Dvojbi o njegovu motivu više nema, koliko god je htio otići s White Hart Lanea, pokazao je da je pravi profesionalac, da mu nije bitno koji dres nosi.

''Nestale su dvojbe hoće li i dalje imati starog Modrića. U kombinaciji s Parkerom, diktirao je igru od početka utakmice'', piše Independent, a u istom su tonu tekstovi svih ostalih novina i izvještaja.

''Modrić je podsjetio zašto ga Slaven Bilić smatra jednim od najboljih europskih veznjaka, on je ključ igre Tottenhama. Mržnja navijača začas je postala dijelom povijesti nakon što je još jednom pokazao talent. On je glavni Redknappov čovjek'', piše Daily Telegraph.

Komentara 11

HR
hrvatin
14:41 19.09.2011.

Ako svaki gol kosta 10 milijuna eura kao u slucaju modrica,onda bi messi i ronaldo bili bogatiji od amerike.Ovo preseravanje sa modricem je izgubilo svaki smisao.Gol protiv izraela i ovaj protiv liverpoola su mu sve sto je napravio u karijeri za pamcenje.

PE
pekec
14:54 19.09.2011.

hrvatine ti osim\" brace Vujovic\" nikoga ne akceptiras jer si hajdukosljep

BJ
BBB Jarun
11:35 19.09.2011.

Bravo Luka samo naprijed, pokazi da si klasa. Chelsea bi dobio veliko pojacanje da je uspio realizirati taj transfer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije