Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Chelsea kupio čudo od djeteta iz Aston Ville. Platili su ga oko 19 milijuna funti

Premier League - Chelsea v AFC Bournemouth
John Sibley/REUTERS
29.06.2024.
u 16:00

Kellyman je upisao šest nastupa za prvu momčad Ville. Pridružio se omladinskoj školi kluba Birmingham iz Derby Countyja 2022. godine i mladi je reprezentativac Engleske.

Engleski prvoligaš Chelsea je potpisao šestogodišnji ugovor s 18-godišnjim napadačem Aston Ville Omarijem Kellymanom, objavio je u subotu klub iz južnog Londona. Britanski mediji objavili su da je ugovor između dva kluba Premier lige vrijedan oko 19 milijuna funti (24,02 milijuna dolara).

Kellyman je upisao šest nastupa za prvu momčad Ville. Pridružio se omladinskoj školi kluba Birmingham iz Derby Countyja 2022. godine i mladi je reprezentativac Engleske.

VEZANI ČLANCI:

"To je ogroman klub s nevjerojatnom poviješću, pa je sjajno pridružiti se. Želim biti uspješan u dresu Chelseaja, pobjeđivati ​​u utakmicama i nadam se podizati trofeje," rekao je Kellyman.

Villa je u petak potpisala ugovor s nizozemskim braničem Ianom Maatsenom iz Chelseaja za navodno 40 milijuna funti. Maatsen je prošle sezone bio na posudbi u Borussiji Dortmund.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije