Zvonimir Olić

'Cibalia je moj Bayern, Ivicu je nemoguće dostići!'

'olic1_ve2_sla_020210'
'Photoshop'
03.02.2010.
u 12:47

Iz Slavonskog se Broda prema Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi ovih dana otisnuo još jedan Olić. Riječ je o sedamnaestogodišnjem nogometašu županijskog drugoligaša Posavca iz Ruščice, Zvonimiru, koji će ubuduće nositi dres juniora vinkovačke Cibalije.

Rođak Bayernova napadača i trenutačno ponajboljega hrvatskog nogometaša Ivice Olića također je prošao Marsonijinu školu, a i podrijetlom je vezan za Ivičin rodni Davor.

Iako igra na mjestu veznog igrača, Zvonimir ima dosta zajedničkih odlika sa slavnim prezimenjakom, među kojima se ističu upornost i agresivnost. On sam, međutim, odbija bilo kakvu usporedbu s Bilićevom vatrenom uzdanicom.

– Ivica mi je uzor, ali on je jedinstven i bilo bi neozbiljno kada bih rekao da ću jednoga dana igrati kao on. Moj san se već ostvario odlaskom u Prvu ligu! Zahvalan sam ljudima i suigračima iz Cibalije koji su me odlično primili, a sada je sve na meni. Nadam se da ću dobrim igrama opravdati dano povjerenje – kaže Zvonimir Olić, o čijim se igračkim i ljudskim kvalitetama biranim riječima izrazio i njegov novi trener Miroslav Bojko.

Uz Zvonimira, probne je treninge u Vinkovcima odradilo još desetak nogometaša, ali samo su on i još jedan mladić iz Vukovara zadovoljili stroge kriterije Cibalijine škole. Inače, mladi je Ruščičanin protekle jeseni nastupao za seniorsku momčad Posavca, u kojoj se kao najmlađi igrač istaknuo s nekoliko lijepih pogodaka i asistencija.

Do kontakta s Cibalijom došlo je zahvaljujući odličnim odnosima uprave Posavca s njegovim novim klubom, koji svake godine nastupa na Memorijalnom turniru Zvonka Mikolčevića. U Ruščici su ponosni što će prvi put u povijesti jedan igrač iz njihova kluba zaigrati u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Preporučio se igrama

– Zvonimir je sebe preporučio odličnim igrama, mi iz uprave odradili smo samo tehnički dio posla. Od sveg srca mu želimo da uspije, jer je to svojim ponašanjem i odnosom prema radu uistinu i zaslužio. Nadam se da će on otvoriti vrata Prve lige još nekim igračima iz našega kraja – rekao je dopredsjednik Posavca Josip Rašić.

Komentara 2

IN
inspektor
13:08 03.02.2010.

Ivica Olic kaze u njemacoj da vecernji laze hahaha

OB
-obrisani-
06:00 04.02.2010.

Ivica Olic je izjavio u Njemackoj da te izjave sto su izasle u vecernjem nisu dosle iz njegovih usta taj clanak je pisao IGOR FLAK i sa svojim pisanjem opet nije napravio nista dobra ni sebi ni Olicu kojeg susu oprali nakon toga u Klubu treba udariti peticiju protiv takvih nesportskih novinarcica i rijesit ih se jednom zauvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije