ZADOVOLJAN SURADNJOM

Čilić: Ivanišević me naučio mnogim stvarima, zna što mi treba

Marin Čilić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
02.01.2014.
u 08:42

- Goran me naučio mnogim stvarima. Da pojednostavim, Ivanišević baci lopticu i opali je - rekao je Čilić o Ivaniševićevim savjetima.

Marin Čilić izuzetno je zadovoljan suradnjom s Goranom Ivaniševićem s kojim najviše radi na servisu, voleju i igri na mreži.

- Goran me naučio mnogim stvarima. Da pojednostavim, Ivanišević baci lopticu i opali je - rekao je Čilić o Ivaniševićevim savjetima.

Čilić je i prije radio s Goranom, ali nikada za stalno.

- Prije sam jako puno razmišljao o servisu. Želio sam biti opušteniji. Puno smo radili na tome i čini se da stvari sjedaju na svoje mjesto. Vježbali smo i voleje i igru na mreži gdje sam imao najviše mjesta za napredak. Posljednjih godina nisam igrao dobro na mreži i nisam bio ofenzivan koliko bih htio.

Naš se tenisač vratio na terene nakon četiri mjeseca zabrane igranja zbog pada na dopinškom testu, iako se kasnije ispostavilo da Čilić nije u urinu imao nedopuštene supstance.

- Osjećam da napredujem. Goran me upozorava na stvari koje je on prošao. U nekim situacijama je uvijek korak ispred. Mislim da je to ogromna pomoć, posebno kad dolazi od nekoga tko je godinama bio među 10 najboljih igrača svijeta. Mislim da zna što mi treba.

>> Čilić u dva seta preko Dimitrova do četvrtfinala Brisbanea

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
12:04 02.01.2014.

samo nemoj od Gorana preuzeti njegovo stalno PIZDARANJE i psovanja

PI
pinkec
18:11 02.01.2014.

"Naš se tenisač vratio na terene nakon četiri mjeseca zabrane igranja zbog pada na dopinškom testu, iako se kasnije ispostavilo da Čilić nije u urinu imao nedopuštene supstance." (kraj citata) Kakva je ovo bljuvotina? "Test" je bio "bullshit"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije