DODIG I MELO PROŠLI

Čilić nakon ispadanja: Razočaran sam, ali valjda ću u Zagrebu biti bolji

Marin Čilić
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.01.2014.
u 14:05

- Nadam se da će turnir u Zagrebu biti dobro posjećen. Turnir je vrlo jak, dolaze Raonic, Haas, Mayer, Kohlschreiber, Karlović, Dodig... Nadam se da ćemo mi Hrvati još jednom odigrati sjajan turnir - kaže Čilić.

Marin Čilić ispao je od Francuza Gillesa Simona u drugom kolu Australian Opena nakon pet setova. Naš je tenisač razočaran, ali se nije vadio na vremenske uvjete.

- Razočaran sam jer sam imao dosta prilika svladati Simona. Bio je to težak i iscrpljujuć meč koji se razvukao na čitav dan. No, profesionalci smo i moramo biti spremni na sve.

Čiliću je ovo bio prvi Grand Slam s Goranom Ivaniševićem kao trenerom.

- Osjećam nove stvari u igri, raspolažem novim udarcima i imam bolji servis, no to mora postati konstanta. Sretan sam što je Goran uz mene. Pokazao mi je dosta dobrih stvari, a sad je na meni da to iskoristim.

Koji su Čilićevi daljnji planovi?

- Očekuju me Zagreb i Rotterdam, a onda i Delray Beach. Nadam se da će mi dvoranski mečevi donijeti bolje rezultate. Nadam se da će turnir u Zagrebu biti dobro posjećen. Turnir je vrlo jak, dolaze Raonic, Haas, Mayer, Kohlschreiber, Karlović, Dodig... Nadam se da ćemo mi Hrvati još jednom odigrati sjajan turnir.

Berdych izbacio senzaciju iz BiH

Tomaš Berdych lako se obračunao s Damirom Džumhurom, senzacijom iz Bosne i Hercegovine. Čeh je slavio sa 6:4, 6:2 i 6:2.

Dodig i Melo u drugom kolu

Ivan Dodig i Marcelo Melo prošli su u drugo kolo parova. Hrvatsko-brazilska kombinacija svladala je Australce Chrisa Guccionea i Thanasija Kokkinakisa sa 7:5 i 7:6.

>> Nevjerojatan Čilićev poraz, Ajla servirala za meč pa izgubila

Komentara 1

PE
peugeot
16:48 17.01.2014.

Ne znam da li "Cili" zna da je Goran u sumrak svoje karijere s turnira na turnir ispadao vec u prvom kolu svakog turnira. Ne znam, isto tako, da li Cilic zna da je Goranu Splicanin sjor Nikola Pilic izmuvao wild-carte za Goranovo ucesce na Wimbledonu na kojem je (kapa dolje!) pobijedio kad su ga svi u teniskom svijetu smatrali otpisanim. Bio sam veliki navijac Gorana, ali on definitivno (mentalni sklop) nije za Cilicevog trenera. Cili ako vec nije gospodin Bob Brett (bivsi Goranov trener) onda se za trenera obrati Samprasu. On je bio u "Jokerovoj" kombinaciji nakon sto se ipak odlucio za Beckera. Pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije