VANJA BOŽIČKOVIĆ

"Cilj mi je u Umag dovesti sve hrvatske tenisače"

ATP Umag
Sanjin Strukić/ 24 sata
05.11.2009.
u 16:36

– Imam iskustva u sportu, niz godina surađivao sam s HNS-om, Udrugom Prve HNL, Sportskim igrama mladih, bio sam uključen u organizaciju deset domaćih nastupa u Davisovu kupu i Fed kupu, a posebno se ponosim dobrim odnosom s našim najboljim igračima, Čilićem, Ljubičićem i Ančićem – kaže Vanja Božičković, vlasnik marketinške sportske agencije SportMark i novi direktor umaškog ATP turnira.

– Potrudit ću se da turnir bude još bolji nego dosad, a trenutačno sastavljamo listu igračkih želja za sljedeću godinu. Razgovarat ću sa svim našim najboljim tenisačima koje bih želio vidjeti na turniru – napominje Božičković i dodaje:

– Prioritet nam je zatvaranje proračuna za sljedeću godinu, već pregovaramo s budućim, no i sa sadašnjim najvećim sponzorima kao što je Podravka, koja je tradicionalno vezana uz turnir. Iako je gospodarska kriza, to je za nas u neku ruku i dobro jer u njoj opstaju samo najbolji, a umaški turnir to jest.

Božičković će na prvi službeni put krenuti za dva tjedna, a namjerava posjetiti ATP Masters u Londonu.

Ključne riječi
sid

Komentara 1

ZX
zark x
21:52 05.11.2009.

Problem je zemljani teren, bas kad se svi u to vrijeme prebacivaju na beton za Americku turneju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije