Ajaxov drugi vratar

Cillessen ove sezone branio 23 minute

Golman Ajax
.
16.10.2011.
u 22:21

Osim što su zbog domaćeg remija s AZ Alkmaarom (2:2) pali na peto mjesto ljestvice, trenera Ajaxa Franka de Boera dodatno je zabrinulo što je možda ostao bez svog prvog vratara Kennetha Vermeera.

Čuvar Ajaxove mreže nakon duela s igračem Alkmaara Wernbloom u 67. je minuti na nosilima napustio igru.

– Ostao je bez zraka i osjećao se vrlo loše, te je morao napustiti travnjak. Sam je pokazao da više ne može braniti – objasnio je trener Ajaxa De Boer te dodao:

– Nadam se da će biti spreman za nastup u Zagrebu, no više ćemo znati nakon pregleda kod liječnika.

Ako se ne oporavi, na vrata će vratar Jasper Cillessen, kojem su 23 minute protiv AZ-a bile prve ove sezone. Stigao je iz NEC-a za 3,3 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije