500 GLEDATELJA

Ćirin prvi trening u Tuzli: Moram otpustiti sedam igrača

Ćiro Blažević
Renato Zelić
18.01.2014.
u 17:32

- Nisam htio vikati na njih jer želim da im ostanem u lijepom sjećanju. Šest ili sedam moram otpustiti, neka traže sreću negdje drugo - rekao je Ćiro.

"Ćiro pederu" i "Ćiro majstore" povici su koje su Ćiru Blaževića dočekali na prvom treningu sa Slobodom. Trenera svih trenera došlo je pogledati oko 500 navijača BiH drugoligaša iz Tuzle.

- Nisam zadovoljan viđenim. Treba nam napadač i vezni igrač. Predložit ću predsjedniku Azmiru Husiću, a on ako je u mogućnosti neka dovede iskusne igrače, jer ovoj mladosti su potrebni iskusni igrači - rekao je Ćiro nakon treninga, prenosi Klix.ba.

Ćiro je na prvom treningu bio blag prema igračima.

- Nisam htio vikati na njih jer želim da im ostanem u lijepom sjećanju. Šest ili sedam moram otpustiti, neka traže sreću negdje drugo - rekao je Ćiro.

>> Spektakl u Tuzli: Ćiro dočekan bakljadom i skandiranjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije