VIDEO

Cirkus u Madridu, zvijezda Atletica se obračunala s vlastitim navijačima?! Intervenirala je policija

Screenshot Twitter
22.08.2022.
u 10:46

Kontroverzne scene su se dogodile poslije susret Atletica i Hajdukovog suparnika, igrač domaćih se krenuo potući sa svojim navijačima

Madridski Atletico izgubio je na domaćem terenu Wanda Metropolitano 0:2 od Villarreala što nikako nije dobro sjelo domaćim navijačima. 

Utakmica je bila prepuna tenzija, a pobjedu 'žute podmornice' su osigurali Yeremy Pino i najbolji strijelac Gerard Moreno. Pred kraj utakmice izravni crveni karton je zaradio Nahuel Molina jer je nasrnuo i udario suparničkog igrača Baenu. Glavni sudac Bengoetxea mu je pokazao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade nešto raniji put na tuširanje. 

Navijače Atletija je dodatno izritirala proslava pogotka Morena s isplaženim jezikom, no španjolski napadač je za Marcu izjavio kako je to njegova uobičajena proslava. 

Sve je kulminiralo po završetku elektrizirane utakmice, stoper Mario Hermoso je u potpunosti izgubio kontrolu i krenuo se fizički obračunati s navijačima svog kluba. Španjolski mediji pišu da su pripadnici radikalne frakcije domaćih navijača 'Frente Atleti' vrijeđali Hermosa, kao i njegovog suigrača Antoinea Griezmanna. 

 

 

Suigrači razjarenog brazilca i klupski djelatnici su vidjeli da je vrag odnio šalu pa su ga krenuli smirivati, na kraju se umiješala i policija na stadionu.

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije