transferi

Ronaldo odlazi iz Uniteda, ali nitko ne želi ponajboljeg igrača u povijesti

FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v Wolverhampton Wanderers
Phil Noble/REUTERS
20.07.2022.
u 14:00

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo svim silama želi iz Manchestrer Uniteda, ali postoji jedan problem. Menadžer Mendes mu trenutno ne može pronaći angažman.

Portugalska zvijezda ne želi igrati Europsku ligu u dresu Crvenih vragova te želi napustiti Kazalište snova. Međutim, španjolski novinari pišu kako nitko ne želi angažirati Portugalca, vjeruje se, zbog prevelikih potraživanja.

Njegov menadžer Jorge Mendes ponudio je Ronalda uglednim klubovima poput Chelseaja te francuskog PSG-a, ali do dogovora ipak nije došlo. 

Međutim, El Pertidazo de Cope piše da je Atletico Madrid spreman dovesti Ronalda uz napomenu da napadač izuzetno cijeni Diega Simeonea. Jorge Mendes se našao s izvršnim direktorom Atletica, Gilom Marinom. Rekao mu je kako Ronaldo želi igrati najelitnije klupsko natjecanje, Ligu prvaka i da je spreman igrati za smanjenu plaću. Ipak,

Marin se zahvalio Mendesu i odbio je ponudu tvrdeći da je njegov potpis preveliki zalogaj za klub. Novi menadžer Uniteda, Erik Ten Hag, već ranije je poručio kako vidi CR-a u svojim planovima, no Ronaldo nije išao na klupske pripreme na Tajland. Tada je klub rekao kako je odsutan zbog privatnih obaveza. 

 

Komentara 1

RE
RedTree
23:29 20.07.2022.

Bez uvrede, ali lik ne spada ni među deset najboljih igrača svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije