Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY MAIL

City je odustao od najskupljeg Engleza ikada zbog Gvardiola. Hrvat radi povijesni transfer

KATAR 2022 - Joško Gvardiol i Andrej Kramarić održali konferenciju za medije
Goran Stanzl/PIXSELL
28.06.2023.
u 12:58

O Joškovom odlasku na Etihad već smo ekskluzivno pisali prije nekoliko dana

Britanski portal Daily Mail piše kako je engleski i europski prvak Manchester City odustao od dovođenja Declana Rice, skupocjenog veznjaka West Hama zbog Joška Gvardiola. Građani ne žele isplatiti čekićarima odštetu od 105 milijuna eura čime bi član tri lava postao najskuplji Englez u povijesti, ali mogao bi prijeći u Arsenal koji je spreman platiti takav novac. 

Odustajanje od Ricea trebalo bi značiti da je Gvardiol imperativ kluba u ljetnom prijelaznom roku. Sada se RB Leipzig i City moraju dogovoriti oko konačne odštete, ali bundesligaši znaju kako treba trgovati, bikovima se s Gvardiolom uopće ne žuri jer je pod ugovorom i znaju da će ga prodati.

Nijemci traže 91 milijun eura uz bonuse, a transfer bi ukupno trebao iznositi oko 100 milijuna eura. U prijevodu, Gvardiol će postati najskuplji stoper na svijetu i tako nadmašiti Harrya Maguirea kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura. 

VEZANI ČLANCI:

Zagrebački Dinamo ima pravo na 20 posto od idućeg transfera, ako bi ga Leipzig prodao za 91 milijun eura, plavi bi dobili oko 14 milijuna eura. 

Komentara 1

KU
Kujttim
14:45 28.06.2023.

Lako je za Joška...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije