Strani nogomet

City jedva izborio novu utakmicu s drugoligašem

'Manchester City\'s Alvaro Negredo celebrates scoring the opening goalPhoto: Press Association/PIXSELL'
Press Association/Pixsell
04.01.2014.
u 16:19

Napomenimo da je naš trener Zlatko Kranjčar u iranskom prvenstvu upisao 1:0 gostujuću pobjedu kod Saba Qoma

Deseti su u Championshipu (druga engleska liga), no Blackburn Roversi, nekadašnji klub Nikole Kalinića, u trećem kolu FA kupa bio je jako tvrd orah za bogati Manchester City. Pa će nakon 1:1 igrati novu utakmicu za prolazak u četvrti krug kup natjecanja. I s ovim rezultatom, po prikazanom, City može biti sretan jer je jako ‘visio’, plesao je po rubu ispadanja.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo naročito dobar nogomet iako je Pelegrini izveo vrlo jaki sastav. City je imao posjed lopte, ali ništa više od poluprilika nije uspio napraviti sve do kraja prvog dijela kad je Alvaro Negerdo uspio zabiti za vodstvo momčadi iz Manchestera. Gosti su i u nastavku imali posjed lopte preko 70 posto, imali su i nekoliko prilika, ali nisu uspjeli osigurati prolaz. Blackburn je preko Danna izjednačio u 54. minuti, a u završnici utakmice bilo je vrlo dramatično. Od 85. City je zbog drugog žutog kartona Dedrycka Boyate od 85. igrao s igračem manje i grčevito se branio. Pelegrini je uveo Yaya Tourea, Navasa ne bi li stigao do pobjede, a onda i Zabaletu da ipak obrani 1:1 i stigne do nove utakmice koja se igra u Manchesteru. City će za prolaz morati biti u daleko boljem izdanju od ovog današnjeg, jadnog.

Napomenimo da je naš trener Zlatko Kranjčar u iranskom prvenstvu upisao 1:0 gostujuću pobjedu kod Saba Qoma. Njegov Sepahan je nakon 21 kola na petom mjestu s 36 bodova, a vodeći Esteghlal ima šest bodova više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije