TALENTI BJEŽE

Član zlatne Hajdukove generacije dolazi u Zagreb. Jasno je što se događa na Poljudu

Ženeva: Razočarani igrači Hajduka nakon izgubljene utakmice rezultatom 5:0
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
04.09.2024.
u 16:48

Hajduk je u zadnje vrijeme dao jako malo ili gotovo ništa vremena svojoj djeci u ozbiljnim, seniorskim utakmicama

Nema tome dugo, juniori Hajduka igrali su finale Lige prvaka za mlade igrače. Rušili su na putu do okršaja s nizozemskim AZ-om i velikane poput Manchester Cityja, AC Milana i dortmundske Borussije. Očekivalo se da će u godinama koje dolaze polako preuzimati konce igre u prvoj momčadi, ali od toga, barem za sada - nema ništa.

Još jedan član generacije koja je pod vodstvom trenera Marijana Budimira došla do finala napustio je Hajduk. Duje Reić odlazi u zagrebačku Lokomotivu. Na Kajzerici je potpisao ugovor na dvije sezone, a za Lokomotivu su već ranije potpisali Filip Čuić, Ivan Krolo i Toni Silić.

Hajduk je u zadnje vrijeme dao jako malo ili gotovo ništa vremena svojoj djeci u ozbiljnim, seniorskim utakmicama. Izuzev sjajnog Rokasa Pukštasa koji će barem do zime ostati na Poljudu, rijetki su uopće imali prilike odigrati nešto ozbiljno za prvu momčad. Danas su u kadru tek rijetki poput trećeg vratara Borne Buljana, beka Šimuna Hrgovića i napadača Mate Antunovića koji svoju priliku čeka s klupe.

Ključne riječi

Komentara 4

UK
ukrajina
17:38 04.09.2024.

Pametno, ako se pokaže u Lokomotivi možda će u Dinamo i igrati Ligu prvaka !U Hajduku je propao !

DE
Dex
19:04 04.09.2024.

svi bježe iz narkomanije

JM
JMN
18:56 04.09.2024.

Duje Reić nije bio ni u prvih 11 te "zlatne" generacije kojoj je inače Dinamo U-19 uzeo titulu te godine. Hajduku su iz te generacije u ekipi Prpić, Hrgović, Capan, Antunović, Brajković, Sigur, Skoko, Đolonga. Iz Dinamove iste generacije koja je bila ispred Hajdukove ste čuli samo za Morena Živkovića, Luku Vrbančića i Gabriela Rukavinu. Pogledajte malo gdje su oni. Sandro Kulenović je sa 17 godina otišao u Legiju iz Varšave pa nitko nije pisao katastrofične članke o DInamu. I danas odlaze neki novi Kulenovići iz Dinama pa opet nitko ne piše katastrofične članke o Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije