2021. GODINE

FOTO Pogledajte kako se Bora Čorba u Sloveniji ogrnuo šalom Hajduka

Bora Čorba
Čitatelj
04.09.2024.
u 15:40

Posjetitelji koncerta svjedočili su da je Bori Čorbi netko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Ovaj ga je stavio oko vrata i nakon pjesme uredno vratio. Frontmen Riblje čorbe uz to je posebno pozdravio goste iz Hrvatske.

Glazbenik i frontmen grupe "Riblja čorba" Borislav Bora Đorđević preminuo je u 72. godini, objavljeno je na danas službenoj stranici benda. Glazbenik poznat kao Bora Čorba preminuo je u bolnici u Ljubljani gdje se nalazio zbog ozbiljnih problema s plućima. "S tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki", stoji na službenoj stranici benda na Facebooku.

A ljubitelji sporta u Hrvatskoj mogli bi se prisjetiti da se ovaj pjevač koji je izražavao srpske nacionalističke stavove na koncertu u Celju 2021. godine ogrnuo šalom splitskog Hajduka.

>> Pogledajte galeriju

Bora Čorba
1/34

Posjetitelji koncerta svjedočili su da je Bori Čorbi netko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Ovaj ga je stavio oko vrata i nakon pjesme uredno vratio. Frontmen Riblje čorbe uz to je posebno pozdravio goste iz Hrvatske.

Kontroverzni srpski glazbenik Đorđević zbog svojih radikalnih nacionalističkih stavova za mnoge je u Hrvatskoj bio persona non grata – između ostalog položio je i zakletvu za četničkog vojvodu. Unatoč tome i činjenici da je u prošlosti sam isticao da neće ići u Hrvatsku, povremeno se nagađalo o koncertu Riblje čorbe u Hrvatskoj.

 
Ključne riječi

Komentara 26

SP
spezzii
16:17 04.09.2024.

"Iskreni" ch-etnik na kraju završio u EU skupljajući milostinju od "konjušara i austro-ugara", umjesto da se bori za "vekovno ognjište Kosovo". Pobjegao od svoje predrage Srbije u EU i ostavio Krajišnike na "cedilu". Iskren.

PV
prcko.vita
17:22 04.09.2024.

Kad me već vučete za jezik, ajd, znači on je mogao održati koncerte u Sloveniji, ali zanimljivo Marko Perković nije smio niti smije održavati koncerte. Ajd sada hvalite ga i dalje i pričajte bajke kako je sve pošteno i uredu.

DR
drzislav
18:27 04.09.2024.

Jedan četn*k manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije