Liga prvaka

CO kod Flensburga čija obrana mnogo udara

Tonci Valcic Gyula Gal
Dalibor Urukalović/Pixsell
19.11.2010.
u 12:48

Nakon stanke uvjetovane nastupima reprezentacije svjetla reflektora opet se okreću na Ligu prvaka rukometaša. Croatiju Osiguranje u nedjelju (15.30, HTV 2) očekuje gostovanje u Flensburgu

Zagrebaše očekuje gostovanje u Flensburgu kod istoimenog domaćina s kojim vode borbu za drugu poziciju u skupini D.

- Očekuje nas teška utakmica. Flensburg nema igrače zvučnih prezimena kao što ih ima Ciudad Real, ali kao momčad je vrlo snažan. Zadnje dvije utakmice u Bundesligi s jakim suparnicima kao što su RN Löwen i Gummersbach su pobijedili, što im je donijelo dodatno samopouzdanje. Pokušat ćemo pobijediti, ne pođe li nam to za rukom, težit ćemo da izgubimo sa što manjom razlikom, koju možemo nadoknaditi u uzvratu za sedam dana u našoj Areni - najavio je trener Zagrebaša Nenad Kljaić.

- Nijemci u obrani dosta udaraju, neće nam biti lako. Morat ćemo uzvratiti istim stilom. Odlična im je 6-0 obrana, imaju i odlične vratare, i u napadu ćemo morati igrati pokretljivo kako bismo pronašli put do pogotka. Na treninzima to stalno uvježbavamo - nudi recept za uspjeh Tonči Valčić, koji će se u odsutnosti Ljube Vukića morati više angažirati u obrambenim zadaćama.

Zagrebaši na put odlaze u subotu, među 18 igrača po prvi put bit će Antonio Kovačević, koji je zbog odlaska Vukića na operaciju ramena povučen s posudbe u Dubravi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije