Transferi

Čolak napušta Rangers i vraća se u Bundesligu?

Scottish Premiership - Rangers v St Mirren
Foto: Ed Sykes/REUTERS
1/4
22.06.2023.
u 16:03

Ode li u Njemačku, Werder bi Čolaku bio 12. klub u karijeri

Povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Mirko Čolak, uskoro bi mogao napustiti Škotsku i Glasgow Rangers. Naime, škotski mediji pišu da ga već neko vrijeme prati Werder iz Bremena. 

Bild dodaje da Werder strahuje da će ostati bez napadača Marvina Duckscha, koji je dobio 12 milijuna eura tešku ponudu saudijskog kluba Al-Wehda, pa treba zamjenu. 

Čolak ima iskustva igranja u Bundesligi jer igrao je za Nürnberg, Hoffenheim, Kaiserslautern, Darmstadt i Ingolstadt. U Škotsku je stigao prošlog ljeta iz Malmöa.

U prošloj je sezoni zabio 18 golova uz tri asistencije u 39 nastupa u svim natjecanjima. Ode li u Njemačku, Werder bi Čolaku bio 12. klub u karijeri.

>> Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije