Uzvrat u litvi

Čopu poplavila noga, protiv Žalgirisa će igrati Radonjić

dejan radonjić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.07.2014.
u 09:15

Očekujem da će Litavci ipak biti otvoreniji nego u Zagrebu, ipak imaju negativnih 2:0 - kazao je mlađi Mamić.

Rano jutros Dinamo je otputovao na uzvratni susret sa Žalgirisom. U zrakoplovu nije bilo Duje Čopa.

- Noga mu je poplavila, pocrnila i nije bilo smisla da ide. U napadu će vjerojatno zaigrati Radonjić - kazao je Zoran Mamić i dodao da igranje na umjetnoj travi ne bi trebao biti problem:

- Dosad smo dobro prolazili na takvoj podlozi, jučer smo i trenirali na njoj. Očekujem da će Litavci ipak biti otvoreniji nego u Zagrebu, ipak imaju negativnih 2:0 - kazao je mlađi Mamić.

Na put je otišao i stariji Mamić koji drži da mu brat ima odlične pojedince, ali još nema momčad, te vjeruje da će ju uskoro imati kad se sve posloži.

>>Nije sportski ni korektno govoriti o Aalborgu, a nismo još prošli Žalgiris

>>Dinamo pogocima Soudanija i Antolića prošao kroz 'Zelenu šumu'

Komentara 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:46 22.07.2014.

Ma vidi Soudania, Legenda od čovjeka (uvijek nasmiješeni i dobre volje. On je zapravo dobri duh dinama). Nadam se da je ponjel koju bananu sa sobom pošto nesmije jesti prije nego padne mrak :-)

Avatar mohito
mohito
12:17 21.07.2014.

radonjic je mega panj, samo smeta drugim igracima u napadu a defanzivu niti ne igra - za njega je cop doktor nogometa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije