Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS, ATP DUBAI

Ćorić u Dubaiju na vrlo jakom turniru ide na Britanca kojeg još nije pobijedio

25.02.2023.
u 17:14

Listu nositelja u Dubaiju predvodi najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković, koji će za prvog suparnika imati igrača iz kvalifikacija

Borna Ćorić (ATP - 20.) je dobio status osmog nositelja na ATP 500 turniru u Dubaiju. Ždrijebom mu je za suparnika u prvom kolu dodijeljen Britanac Daniel Evans (ATP - 29.).

Britanski tenisač je slavio u njihovom jedinom međusobnom dvoboju odigranom uoči Australian Opena 2021., Tad je Ćorić već imao problema s desnim ramenom, zbog koji je nekoliko mjeseci kasnije završio na operaciji te godinu dana bio izvan terena.

Ćoriću će ovo biti peti nastup u Dubaiju, gdje je dvaput dogurao do polufinala (2015. i 2019.), a oba puta ga je bez nastupa u finalu ostavio legendarni Švicarac Roger Federer.

Listu nositelja u Dubaiju predvodi najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković, koji će za prvog suparnika imati igrača iz kvalifikacija. Drugi nositelj je branitelj prošlogodišnjeg naslova Rus Andrej Rubljov (ATP - 5.), a u prvom kolu će igrati protiv srpskog predstavnika Filipa Krajinovića.

Od aktualnih Top 10 igrača na turniru su još Rus Danjil Medvjedev (ATP - 8.) i Kanađanin Felix Auger-Aliassime (ATP - 9.), a preostale nositeljske pozicije drže Poljak Hubert Hurkacz, Rus Karen Hačanov i Nijemac Alexander Zverev.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije