ĆORLUKA DA ILI NE?

Ćorluka: Jako je loše! Igor Štimac: Čarli se sad bolje osjeća

'10.09.2012., Zagreb - Iz Zracne luke Zagreb Hrvatska nogometna reprezentacija poletjela je za Belgiju. Vedran Corluka.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Tomislav Miletic/PIXSELL
10.09.2012.
u 17:14

Nakon što ga je izbornik najprije pribio na stup srama, pa potom ublažio kritike, Ivan Rakitić nije želio ništa reći uoči Belgije

Još je neizvjesno hoće li Vedran Ćorluka igrati protiv Belgije. Pitali smo našeg srednjeg braniča kako se osjeća, u prolazu je, i ne okrenuvši glavu, rekao:

- Jako loše...

Sličan je odgovor, na sličan način, ponudio i kolegi i na osnovi toga moglo bi se zaključiti da neće igrati. No, na upit "kako se Ćorluka osjeća?", izbornik kaže:

- Bolje!

E sad, tko tu koga... Uglavnom, do zadnjeg trenutka neće se znati hoće li Čarli igrati, no čini nam se da će biti na terenu. Iskustvo nam, naime, govori da Ćorluka traži i dodatnu pozornost uoči važnih utakmica. Sjetimo se, u Istanbul je doputovao s longetom na nozi, a dan kasnije bio je jedan od najboljih! Ili, na Euru uoči Italije - dan prije utakmice morao je hitno u Varšavu na ultrazvučno snimanje mišića. Sve je, dakako, bilo u redu, a i u igri protiv Italije bio je među boljima...

Pitali smo Igora Štimca i hoće li Modrić igrati ofenzivnije ili defenzivnije?

- Vidjet ćete na utakmici.

Usput, Luka je ljutit na novinare, okreće glavu od njih i nezadovoljno nešto mrmlja sebi u bradu. Tko zna, možda mu, nakon svakodnevnih ljetnih hvalospjeva, smeta što mu nismo u nedjelju i javno čestitali rođendan.

>> Šuker: I remi bi bio dobar, Štimac: Nek' bude vruće

>> Izbornik Belgije: Domoljublje je na vašoj strani

>> Butina: U ovoj Belgiji nema podjela jer oni imaju kemiju

Ključne riječi

Komentara 16

LI
Ligar
17:33 10.09.2012.

Teško mi se opredijeliti i ne znam tko je tu luđi - novinari koji objave ovakvu kontradikciju, ili Štimac I Čarli koji se ne mogu dogovorit šta reći medijima? Svi skupa kod Sanadera na satove iz laganja..

GO
golo
18:01 10.09.2012.

ozlijedjeni igrac nesmije igrati ni po koju cijenu, to je lose prije svega za njega samoga i naravno za citavu momcad

JA
JackRussell
17:28 10.09.2012.

Baš kakaju s tim Ćorlukom, da je stvarno tako teško ozljeđen kako ovi predstavljaju nema šanse da bi ikada zaigrao. Ovo je neka masna pila naopako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije