Braća po provodima

Ćorluka podržao pivopiju Vidu: Heroj, a ne zločinac...

'17.06.2012., Gdanjsk - Trening hrvatske nogometne reprezentacije dan prije trece utakmice na Europskom prvenstvu protiv reprezentacije Spanjolske u Areni Gdanjsk. Luka Modric, Vedran Corluka. Photo:
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/3
25.09.2012.
u 14:43

Čarli, koji je i sam poznat po svojem partijanju na Zrću, pružio je podršku kolegi iz reprezentacije.

I dok je zbog svog poteza, otvaranja piva u klupskom autobusu na putu u Vrsar gdje Dinamo igra kup utakmicu, Domagoja Vidu praktički osudila cjelokupna javnost, nogometaš plavih naišao i na jednu osobu koja ga razumije – Vedrana Ćorluku. Čarli je tako na Facebooku ostavio poruku za suigrača iz reprezentacije:

"Heroj, a ne zločinac!" S mnoštvom smajlića nakon te rečenice.

Znakovito je da je baš Ćorluka dao podršku prijestupniku Vidi, jer je i on poznat po razuzdanom noćnom životu, partijanju na Zrću za vrijeme trajanja sezone u Rusiji...

>>Ljubitelj piva Domagoj Vida kažnjen sa 100.000 eura!

>>Čačić potjerao Vidu jer je otvorio pivo u klupskom autobusu

Ključne riječi

Komentara 16

NE
NebitanTJ
18:22 25.09.2012.

E sad pazite hrvatsko novinarstvo: Ćorluka je na fejsu objavio status i lijepo se našalio s kolegom. Ništa sporno. Ali oni stave senzacionalistički ispad koji možda nagovještava i nešto veće. Dobar dio debila ne čita članke već pročita naslov i misle da su popili svu pamet svijeta i eto ti sranja. Hrvatsko novinarstvo je davno u službi kapitala i krupnog interesa, a ne u službi informiranja i neću ispast pametan kad to kažem, ali nije se loše podsjetiti kako redovito naprave budalu od nas i profitiraju od toga.

PR
propalismoFranjoskroz
19:59 25.09.2012.

eh pa gdje bi recimo Štimac bio da se u njegovo vrijeme zbog jedne pive izbacivalo iz autobusa.Nikad jedne tekme ne bi odigro

RA
rasimcanaj
15:26 25.09.2012.

Dobro je sto ga nisi podrzali jos i Vukojevic ,Dudu , Srna i Olic ..... ma NAJVAZNIJE je da Sammir ne moze u repku zbog par piva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije