MODRIĆ NA KLUPI

Nevjerojatan promašaj! Možete li vjerovati da Ronaldo ovo nije zabio?

Foto: Reuters
1/10
14.10.2017.
u 18:20

Luka Modrić utakmicu je odgledao s klupe Reala, dok je Mateo Kovačić ozlijeđen.

Cristiano Ronaldo ponovo je bio spasitelj Real Madrida. Portugalac je u 85. minuti zabio za pobjedu (2:1) kraljevskog kluba na gostovanju kod Getafea u 8. kolu španjolskog prvenstva.

Kraljevi su poveli u 39. minuti preko Benzeme, no izjednačio je Molina u 56. Taj je rezultat stajao do pet minuta prije kraja kada je Isco lijepo pronašao Ronalda koji je isprve pogodio za konačnih 2:1.

1/10

Treba napomenuti i da je Ronaldo ranije promašio nešto što se rijetko viđa. S dva metra nije pogodio praznu mrežu, ali se kasnije uspio iskupiti.

Luka Modrić utakmicu je odgledao s klupe Reala, dok je Mateo Kovačić ozlijeđen.

Kraljevski klub sada je drugi jer je Sevilla izgubila kod Athletic Bilbaoa s 0:1 golom Mikela Vesge (43). Real ima 17, a Sevilla 16 bodova, dok vodi maksimalna Barcelona (21), koja večeras igra derbi kod Atletica u Madridu. 

City zabio sedam komada

Manchester City u 8. kolu engleskog prvenstva kod kuće je pregazio Stoke City sa 7:2 i tako od Uniteda preuzeo vrh.

Chelsea je neočekivano izgubio na gostovanju kod Crystal Palcea (2:1), dok je Tottenham s 1:0 bio bolji od Bournemoutha.

West Ham Slavena Bilića odigrao je 1:1 na gostovanju kod Burnleya. Čekićari su vodlili od 19. minute i gola Antonija, no gol su primili s igračem manje pet minuta prije kraja.

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
20:44 14.10.2017.

I meni se to zna dogodit...al sam i nešto manje plaćen od Rolija...

BR
Brontops
18:33 14.10.2017.

Vjerujem da nije zabio jer, uistinu, nije zabio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije