eksplozivni sadržaj

Messi uzbuđuje muškarce, ali ne i njihove supruge. One su za Ronalda!

Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
04.06.2015.
u 17:23

Nema ga na listi najseksi nogometaša. Tako su odabrale žene

Dok se Messijevoj nogometnoj vještini dive muškarci, zvijezda Barcelone nimalo ne uzbuđuje njihove ljepše polovine. One uglavnom sanjaju o Cristianu Ronaldu. Naime, talijanska internetska stranica Victoria Milan, specijalizirana za dogovaranje izvanbračnih ljubavnih susreta, provela je anketu među svojim korisnicama, uglavnom udanim ženama, s pitanjem: "Biste li i s kojim nogometašem prevarile svoga supruga?"

Istraživanje je reprezentativno s obzirom na to da je provedeno na 5.684 žena u 22 zemlje svijeta te pokazuje da ih čak 83 posto mašta o nogometašima, a rezultati su takvi da ih Cristiano Ronaldo može nabiti na nos svome rivalu kada već nije osvojio niti jedan trofej ove sezone, a Argentinac je u igri za tri.

Među devet najpoželjnijih nogometaša šestorica su napadača, a čak 26 posto ispitanica na prvo je mjesto stavilo zvijezdu madridskog Reala. Mnoge je iznenadio "broj 2" na toj listi – Zlatan Ibrahimović kojem je u anketi glas dalo 16 posto žena. Na trećem mjestu je Fernando Torres sa 12 posto glasova, a slijede Claudio Marchisio (deset posto), Robin van Persie (o kojem mašta sedam posto anketiranih žena) pa Olivier Giroud i Alessandro Del Piero sa po šest posto glasova te Gerard Piqué (pet posto) i Sergio Ramos za kojeg se odlučilo dva posto ispitanica.

Messiju na toj listi najpoželjnijih nogometaša nema ni traga! Ustvari, tek se zanemariv broj ispitanica, manje od jedan posto, odlučilo za njega.

– Gomila novca, koji je tek 11 posto ispitanica stavilo na prvo mjesto, nije ono što većinu žena privlači kod nogometaša, već je u pitanju njihov pobjednički duh, atletsko tijelo, fizička izdržljivost i karizma. U anketi je 34 posto ispitanih žena priznalo kako njihovi supruzi nemaju ove karakteristike – komentirao je rezultate istraživanja Sigurd Vedal, inače vlasnik Victoria Milana.

>> Ne hodaju svi s manekenkama! Ovi su nogometaši romantične duše, odani samo jednoj ženi

Komentara 2

ZN
znaskaj5
23:56 04.06.2015.

boze sveti, cime se vi novinari zamarate i sta sve radite, gori ste od politicara i bankara...

HE
herc7
11:41 05.06.2015.

Ovom novinaru bi bilo naj draze izgleda da mu ga stavi Ronaldo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije