JUBILEJ

Cristiano Ronaldo protiv Cordobe igra 250. put za Real Madrid

Cristiano Ronaldo
Foto: REUTERS/Dylan Martinez
24.08.2014.
u 11:49

Za kraljevski je klub postigao nestvarnih 254 pogodaka.

Real Madrid u ponedjeljak 25. kolovoza Primeru otvara na Santiago Bernabeuu protiv Cordobe i jasno je da bi sve osim uvjerljive pobjede europskog prvaka bilo veliko iznenađenje. Zato se manje priča o tome, a više o činjenici da će Cristiano Ronaldo za 'kraljeve' odigrati svoj 250. susret!

Otkako je 2009. stigao iz Manchester Uniteda za 94 milijuna eura isplatio se višestruko. Zabio je 254 pogotka, što je nestvaran podatak, i samo od marketinških detalja Realu donio desetke i desetke milijuna eura kroz ovih pet godina.

No u ovu je sezonu došao nezaliječen jer je pod ozljedom igrao na Svjetskom prvenstvu, nije se odmorio i preforsirao se, što često čini jer dovodi svoje tijelo do granica mogućnosti iz dana u dan. Zato se može dogoditi da ponovno ne starta, kao ni protiv Atletico Madrida u uzvratu Superkupa. Ali teško je za očekivati da će propustiti cijeli susret i proslaviti jubilej. Možda i novim pogotkom, ili pogocima.

>> Cristiano Ronaldo nogometaš sezone, Ivan Rakitić 12.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije