Mirko u Koreji

Cro Cop: Fedoru ne treba savjet, pogotovo ne moj!

Mirko Filipović
Slavko Midzor/PIXSELL
18.09.2015.
u 11:29

"Znam da imam puno navijača ovdje i u Japanu. Nikada se nisam borio u Koreji, osim ako se ne računa jedan stari amaterski meč iz 1996."

Mirko Filipović će se 28.studenog na UFC Fight Nightu, koji će se održati u Seulu boriti protiv Anthonyja Hamiltona, a u svrhu promocije cijelog događaj boravio je u Južnoj Koreji gdje je održana i konferencija za medije, piše Fight Site.

Cro Copa, nakon pobjede protiv Gabriela Gonzage, očekuje novi nastup u UFC-u. Protivnik će mu biti Anthony Hamilton, a UFC je objavio snimku konferencije za medije na kojoj je na pitanja odgovarao i Filipović.

Jedno od pitanja bilo je vezena uz njegovu popularnost u Južnoj Koreji.

"Znam da imam puno navijača ovdje i u Japanu. Nikada se nisam borio u Koreji, osim ako se ne računa jedan stari amaterski meč iz 1996. U profesionalnoj karijeri se nikada nisam borio ovdje i jako sam sretan što sam dio ovog događaja.", izjavio je Filipović.

Neizbježno je bilo pitanje o povratku Fedora Emelianenka.

"Fedor je dovoljno star da mu definitivno ne treba nikakav savjet, pogotovo ne moj. No, želim mu sve najbolje. To je sve što mogu reći."

>>Chael Sonnen: Fedor je grozan borac, njegove pobjede u Japanu ne znače ništa

Komentara 2

DO
dommar36
12:43 18.09.2015.

mirko..veliki covjek velikog srca...gospodin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije