KAMO GLEDAŠ?

Cro Copov prijatelj buljio u grudi djevojke, a Mirko ga poklopio!

Ishii
Foto: Facebook
02.12.2018.
u 09:24

- Čestitke Satoshiju na novoj pobjedi večeras protiv Tonyja Lopeza! Sliku neću komentirati - napisao je Cro Cop na Facebooku.

Japanac Satoshi Ishii osvojio je jučer pojas SBC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je u novosadskom Spensu prekidom u prvoj rundi svladao iskusnog Tonya Lopeza.

Japanac i veliki prijatelj Mirka Filipovića borio se u gaćama na kvadratiće, a Cro Cop je nakon meča objavio zanimljivu fotografiju. Na njoj se vidi kako Ishii zuri u dekolte djevojke u ringu.

- Čestitke Satoshiju na novoj pobjedi večeras protiv Tonyja Lopeza! Sliku neću komentirati - napisao je Cro Cop na Facebooku.

Komentara 11

WC
wolf_cro
12:15 02.12.2018.

Pa zato se i oblače (svlače) tako da se ima u što buljiti. Dobro da se i u takve sportove još nisu upetljale kvazifeministice.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:50 02.12.2018.

Bomeš ima i vu kaj gledat >;-))

80
8.000 eura, 8.000 eura!
13:26 02.12.2018.

Zar je trebao gledati na drugu stranu? Nek se ove cure obuku kao opatice pa neće nitko “buljit” u njihove sise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije