Tottenham

Crouchova dva žuta kartona rekord su Lige prvaka

'Tottenham Hotspur\'s Peter Crouch (R) receives a red card from referee Felix Brych of Germany during the first leg of their Champions League quarter-final soccer match against Real Madrid at Santiago
'SUSANA VERA'
06.04.2011.
u 17:22

Osim što je svoju momčad ostavio na cjedilu, napadač Tottenhama Peter Crouch s dva žuta kartona u prvih 15 minuta upisao se u knjige rekorda Lige prvaka kao najbrži kojemu je to uspjelo.

– Žao mi je Petera, možda mu je sudac i mogao progledati kroz prste kod drugog žutog kartona. No, Crouch je trebao biti malo oprezniji, sam si je kriv. Iako, neki suci sigurno bi mu oprostili drugi start, vjerojatno bi ga samo upozorili – smatra branič madridskog Reala, Portugalac Ricardo Carvalho.

Komentara 1

BR
brkica2
16:11 06.04.2011.

Crouch je iskoristiv samo u slučaju ako Totenham napada i ako se igra u šesnaestercu gdje ima dosta nabaca sa strane. Da sam trener uopće ne bi igrao protiv Reala. Real ih je stisnuo u mišju rupu, a da je i bilo kontri kome bi Crouch pobjegao onako spor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije