LENZERHEIDE

Cucheov igrokaz na konferenciji za novinare

\'Didier Cuche of Switzerland celebrates in the finish area of the men\'s Downhill race at the Alpine Skiing World Cup Finals after winning the Downhill World Cup trophy in Lenzerheide March 16, 2011.
\'WOLFGANG RATTAY\'
16.03.2011.
u 17:39

Na konferenciji za novinare osvajača spustaških Globusa Lindsey Vonn iznenadila je odgovarajući na njemačkom, a Didier Cuche izveo je igrokaz na temu plaćanja kazne zbog oštrog razgovora s direktorom muškog dijela Svjetskog kupa Hujare.

Pored pločice sa svojim imenom stavio je i onu s imenom Hujare pa je postavio pitanje, da bi potom, premjestivši se za drugi mikrofon, glumio Hujaru koji mu odgovara.

U posljednjim spustaškim utrkama sezone pobijedili su Francuz Theaux i Amerikanka Mancuso.

Ključne riječi

Komentara 4

VL
????
17:59 16.03.2011.

\"Na konferenciji za novinare osvajača spustaških Globusa Lindsey Vonn iznenadila je odgovarajući na njemačkom\" Iznenadila je samo one koji ne prate skijanje i Veöernjakova novinara. Naime Lindsay Vonn redovito daje intervjue za njemačku i austrijsku tv na njemačkom jeziku ii to već nekoliko godina. Kuc-kuc ... ima li koga u Večernjaku?

BA
balance
19:24 16.03.2011.

Glupsoni Muz joj je iz Tirola pa se ona potrudila nauciti njemacki.

OB
-obrisani-
20:48 16.03.2011.

Cucheov igrokaz na konferenciji za novinare gdje je Didier direktno napomenuo da je sjajno da se među tim Europskim i kulturnim skijašima povaljuju i oni vanka EU milijeja sa zapadnog balkana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije