ROMANO TVRDI

'Čudo iz Kustošije' se oprašta od svog sna! Barcelona ga odjednom odlučili prodati

Faye
Foto: Privatni album
1/3
22.08.2024.
u 19:55

Ovaj mladić postao je poznat u Hrvatskoj kada ga je Kustošija za 1.5 milijuna eura prodala Barceloni. S klubom je potpisao ugovor do 2026/27. i sve je upućivalo na njegov ostanak u klubu

Mikayil Faye, bivši igrač hrvatskog trećeligaša Kustošije, odlazi iz Barcelone i pridružuje se francuskom Rennesu, napisao je Fabrizio Romano uz tvrdnju da je posao već zaključen. Liječnički pregled zakazan je za petak, a nakon toga će Faye potpisati ugovor s novim klubom, navodi talijanski transfer insajder.

Katalonski lub ako želi može mladog igrača otkupiti za 35 milijuna eura. Uz onu iz Rennesa, 20-godišnjak je navodno imao ponude iz Lillea i PSV-a, no njih je Barcelona odbila. Zanimljivo je da je do nedavno mladi igrač bio sve bliže prvoj momčadi kluba. Premda nije upisao službene minute, nekoliko puta je sjedio na klupi za pričuve.

GALERIJA Znate li tko su ovi nogometaši? Uz njih ste proveli djetinjstvo, a neke ćete sada teško prepoznati

Faye
1/13

Za drugu je pak momčad Senegalski stoper nastupao tijekom prošle sezone. Istaknuo se dobrim reakcijama u 34 nastupa koliko je upisao, a povrh svega je zabio četiri gola. Ipak, čini se da sve to nije bilo dovoljno da ga katalonski gorostas odluči zadržati pa će do vrha morati drugim putem.

Ovaj mladić postao je poznat u Hrvatskoj kada ga je Kustošija za 1.5 milijuna eura prodala Barceloni. S klubom je potpisao ugovor do 2026/27. i sve je upućivalo na njegov ostanak u klubu. Međutim, Barcelonino poslovanje je poprilično kaotično nakon što su umalo bankrotirali te su im nametnute financijske restrikcije. Faye nije jedini kojem je sudbina predodredila odlazak. Obzirom da su doveli Danija Olma iz Leipziga za 55 milijuna eura, sada moraju prodavati igrače, a otići će i Ilkay Gündogan koji bi se trebao vratiti u Manchester City.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije