Dinamo se mora požuriti

Cufre je zanimljiv i C. zvezdi jer je igrač kojem istječe ugovor

\'07.11.2010., stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 14. kola Prve HNL izmedju NK Dinamo i NK Zadar. Leandro Damian Cufre. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
05.05.2011.
u 20:15

Sportski direktor beogradskog kluba bio je u Zagrebu, nije nemoguće da je cilj Cufre, kojem plavi još nisu ponudili novi ugovor.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić bio je u Zagrebu. No, čini se da mu meta ipak nije bio Andrej Kramarić, mladi napadač Dinama. Andrejev otac Joža Kramarić opovrgnuo je da je razgovarao s direktorom Crvene zvezde Ivanom Adžićem.

– Nisam ni s kim pregovarao, nitko me iz Crvene zvezde nije ni zvao, osim što su sa mnom kontaktirali beogradski novinari. Ako je Adžić i bio u Zagrebu kao što se priča, sa mnom se nije sastao – kazao je Kramarić, dodajući kako i dalje želi sina vidjeti u sredini u kojoj će biti maksimalno iskorišten njegov potencijal.

No, meta Crvene zvezde mogao bi biti drugi igrač Dinama, mnogo zvučniji, važna karika u Halilhodžićevu lancu s kojim želi napasti Ligu prvaku. Leandro Cufre igrač je kojem ovog ljeta istječe ugovor i besplatno bi mogao otići iz Maksimira. Trener Zvezde Robert Prosinečki odlično zna kakav je Cufre i ne bi bilo iznenađenje ako ga je poželio.

– Dinamo mi još nije ponudio novi ugovor. Ako ne ostanem, sigurno se ne vraćam u Argentinu, želim ostati u Europi – rekao nam je u srijedu Argentinac.

Plavi će morati brzo reagirati ako žele da ovaj pouzdani igrač i dalje ostane plavi. Doduše, pitanje je može li Zvezda ponuditi bolji ugovor od Dinama, može li pratiti ono što su plavi dosad plaćali Cufreu. Pa, ako već i nije sportski direktor Crvene zvezde bio u Zagrebu zbog Cufrea, zanimanje za ovog igrača postoji i Dinamo bi morao što prije riješiti taj problem. To prije jer na tržištu baš i nema igrača koji bi zadovoljili kriterije koje Cufre ispunjava.

Komentara 11

ST
Stojko
22:51 05.05.2011.

Opet Dasa nagađa, ali nekako slabo pogađa.

Avatar cluesblues
cluesblues
01:29 06.05.2011.

ovo je vec pateticno, cak i ako je od piskarala iz vecernjeg (najnevjerodostojnijih zidnih novina u regiji) - je, zvezda ce sad pokupovat pol dinamove momcadi - cujem da dovode i badelja i sammira, a onda idu u split po vukusica....covjece, nije bitno sta se pise, glavno da se svaki dan pojave bar 2 clanka o zvezdi.....

NI
nindža
20:25 05.05.2011.

CUFRE UNO DI NOI! život damo, leandra ne damo. maminjo spremaj ugovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije