Dinamo

Cufre nije više trenirao s plavima, od suigrača se već oprostio večerom

Leandro Cufre
Antonio Bronić/Pixsell
14.12.2009.
u 19:00

Koga god pitali, svi se prave da pojma nemaju, a nepobitno je tek da Cufre nije od plavih dobio samo slobodnu nedjelju nego i budućnost...

Prva ptica napustila je plavo jato. Leandro Cufre očito više nije stanovnik Maksimirske 128. Doduše, koga god pitali što je s njim, svi su se pravili gluhi. Tek smo dobili potvrdu:

Bezbolan rastanak

– Cufre danas nije došao na trening – rekao nam je jedan član plave svlačionice, dok su ostali slijegali ramenima. U nedjelju su igrači Dinama imali slobodan dan, a Cufre je očito dobio od plavih malo više slobodnog vremena. Cijelu budućnost. Kakav je financijski rastanak ne zna se, no za očekivati je da će Cufre dobiti slobodne "papire" za odlazak u novi klub (trebala bi to biti Bologna), a plava blagajna ostat će netaknuta. Koliko znamo, Cufre je već svojim dojučerašnjim suigračima platio oproštajnu večeru.

Cufre je vrsni igrač koji je u Dinamo došao prekasno, a sad je postao preskup. Čudno, jer cijenu nije dizao, očito je bila pogrešna procjena dovoditi tako skupog igrača u ovo vrijeme. Prijelazni rok počinje 1. siječnja, možda dotad bude i preokreta. Cufre za četvrtak nije kandidirao zbog crvenog kartona.

Snijeg koji je opako zabijelio Maksimir nije baš lijepo dočekan u svlačionici.

– Joj, joj, teško je, nije ovo dobro – gledajući u pahulje kukao je Ibanez.

– Mi smo se naviknuli, ali strancima je teže – rekao je Tomislav Barbarić, dodajući kako im je Jurčić naredio da pripreme i kopačke za led.

– Oko je sad samo plavo, ali više se ne zatvara i ne boli - dodao je Barbarić koji je nedjelju proveo u kupnji s djevojkom.

Timisoara im je glavna preokupacija. Kad susret Ajaxa i Anderlechta ne smije biti, ne da im trener.

Vreće u mercedes

– Mnogo nam znači ova utakmica, igramo za sebe, za Dinamo, navijače, bez obzira na to što bude na kraju, sveti je cilj pobijediti – dodao je Ivan Tomečak, koji ne vjeruje da će Rumunji doći opušteno i nezainteresirano jer imaju samo dva boda:

– Utakmica u Rumunjskoj i ova dva su različita svijeta. Snijeg je, ovdje neće biti navijača... Najgore bi bilo pomisliti da će oni ući "ofrlje". Branit će svoju čast, bit će teže nego u Temišvaru – veli Tomečak, kojeg snijeg muči i zbog njegova mercedesa koji ima stražnji pogon:

– Stavit ću tri vreće cementa u prtljažnik, valjda će pomoći.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:23 14.12.2009.

Ništa nije ni odigrao a več odlazi ? Kakav sjajan klub je NK Dinamo da ovakvoga mladoga i perspektivnoga mladoga igrača odmah plasira dalje..

OB
-obrisani-
20:41 14.12.2009.

kakav sjajan komentator je ovaj EU Janez, samo nekaj se.re i ke.nja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije