ZADOVOLJAN ŽDRIJEBOM

Čupić: Ciudad Real je za mene najbolji suparnik

Ivan Čupić
Goran Stanzl
09.03.2010.
u 20:12

Rukometaši slovenskog Gorenja u osmini finala Lige prvaka igrat će protiv branitelja naslova Ciudad Reala. Iako su Velenjčanima šanse za prolaz svedene na minimum, Ivan Čupić oduševljen je ždrijebom.

Hrvatski desnokrilni rukometaš odrađuje posljednju sezonu u Gorenju uoči odlaska u Rhein-Neckar Löwen, a današnji ždrijeb u Beču donio mu je upravo suparnika kojeg je priželjkivao.

- Super! Zašto? Zato što je Ciudad Real jednostavno najbolji klub na svijetu. I mi i gledatelji doći ćemo na svoje - prenosi Čupićevu izjavu slovenski portal Siol.

- Gledatelji će moći uživati u vrhunskoj rukometnoj predstavi, a mi ćemo vidjeti gdje smo u odnosu na takvog velikana i koliko nam nedostaje do njih. Real je za mene najbolji mogući suparnik - dodao je Čupić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije