TRENER ŠIBENIKA

Cvitanović nakon poraza: Uvijek je lijepo vratiti se na Maksimir, ali ne baš ovako

Dinamo i Šibenik susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Marko Prpic/PIXSELL
06.11.2022.
u 19:48

Potpuno zaslužena pobjeda Dinama koji je došao u ovu utakmicu iz drukčije sfere i to je i pokazao. Bio je puno brži, puno čvršći i reaktivniji na drugim loptama - rekao je Mario Cvitanović

Uposljednjem susretu 16. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.500 gledatelja pobijedio Šibenik 3-0 ostvarivši 12. pobjedu ove sezone.

Poraz svoje momčadi je nakon susreta komentirao Mario Cvitanović, strateg Šibenika koji je prije četiri godine bio trener prve momčadi Dinama.

- Uvijek je lijepo vratit se na Maksimir, ali ne baš ovako. Potpuno zaslužena pobjeda Dinama koji je došao u ovu utakmicu iz drukčije sfere i to je i pokazao. Bio je puno brži, puno čvršći i reaktivniji na drugim loptama. Nismo baš najbolje ušli u utakmicu. Ne znam da li ću zvučati bahato, ali možda je rezultat malo prevelik - rekao je trener Šibenika.

- Imam osjećaj da smo mogli i trebali više. Golovi su pali u najbolje vrijeme za Dinamo, a mislim da smo te golove čak mogli relativno lako obraniti. S druge strane, vidjeli smo da ćemo imati prostora da kroz dva pasa izađemo van i desetak puta smo tako i izašli. Međutim, ta mladost i nestrpljivost u tim situacijama su nas koštale - rekao je strateg gostujuće momčadi, te dodao:

- Prelagano smo prosipali te teško stečene situacije, a imali smo ih četiri ili pet na utakmici. Maksimir te povuče, svatko se želi dokazati ovdje, a ta rješenja nekad nisu najbolja za ekipu. Svaka čast Livakoviću kako je obranio onu šansu u drugom poluvremenu. Nastupili smo s mladom ekipom i ovo je velika škola koja se ne može platiti. Skupa je ta škola, ali ona se mora proći - zaključio je Mario Cvitanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije