NE ŽELE NATEZANJE

Daily Mail: Gvardiol želi otići u City kod Pepa. Građani su dobili ultimatum od Leipziga

RB Leipzig
28.07.2023.
u 09:18

21-godišnji reprezentativac vatrenih trebao bi u Englesku ovog ljeta, ali klubovi nikako da se dogovore

Hrvatski stoper Joško Gvardiol već dugo vremena je na meti engleskog i europskog prvaka Manchester Citya, ali Leipzig ga ne želi prodavati ispod cijene već traže 100 milijuna eura. Daily Mail piše da su RB Leipzig i Manchester City su u pregovorima oko transfera, Britanci pišu da je njemački klub postavio ultimatum jer ne želi da se ta priča pretvori u trakavicu.

- City je spreman poslati novu ponudu za mladog igrača koji će dodati kvalitetu na lijevoj strani obrambenog reda. Leipzig je postavio kranji rok za kupovinu do utakmice njemačkog Superkupa koja se odigrava 12. kolovoza protiv minhenskog Bayerna. 

Daily Mail također napominje da Gvardiol želi otići kod Pepa Guardiole i da će za taj posao biti potrebno minimalno 100 milijuna eura što će značiti svjetski rekord za stopera.

VEZANI ČLANCI:

Bundesligaš već užurbano traži zamjenu za hrvatskog reprezentativca i kao moguće kandidate je označio Lyonovog Castella Lukebu te Lutsharela Geertruidu iz Feyenoorda.

Komentara 1

PA
pajokola1
09:52 28.07.2023.

Kupit će oni Šutala čim prodaju Gvardiola, lisice su to velike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije