TOMISLAV DASOVIĆ

Dalić mu je pružio ruku, a Livaja se ponio kao igrač kojem reprezentacija nije svetinja!

08.10.2023.
u 21:05

Problem oko Livajinoga oprošataja od vatrenih je - tajming. Napustio je momčad koja je desetkovana ozljedama napadača uoči dvije najteže utakmice kvalifikacija za Euro

Komentara 29

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:30 08.10.2023.

Čovjek je pokazao da karakterno nije dorastao da bude član hrvatske reprezentacije. Hrvatska reprezentacija zastupa sve Hrvate i na nju smo svi ponosni od Istre do Iloka od Međimurja do Dubrovnika, svi. On za to nema osjećaja jer je odrastaoo u okružju koje je Naš Hajduk stvorio. Punom mržnje prema drugima koji su bolji i punom destruktivne energije, gdje se djeca uče da sve porazbijaju oko sebe jer ne prihvaćaju da su lošiji. Gdje se nasiljem želi doći do ciljeva do kojih fair sportski ne mogu. Gdje je ok ako kao hajdukov igrač vrijeđaš i prijetiš premlaćivanjem navijačima Šibenika. Ali kao mala umažena qičkitza kmeči kada se njega uvrijedi. Kada ce takvi shvatiti da je ljudska čast jedna vrlina i da je bolje biti čista obraza u 2 ligi nego na ovako prljav način na vrhu prve lige. To ja kažem kao rođeni hajdukovac kojega boli da se nekada časni Hajduk i Torcida pretvorili u ovo što su danas. I koje slave nesportske pregrube tipove i osjetljive hipohondre kao Livaju.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:15 08.10.2023.

Onaj kome hrvatski grb na dresu nije svetinja, nije ni zaslužio da ga nosi. Igrati za reprezentaciju je privilegija, a ne obaveza.

ZA
zavarivač
21:43 08.10.2023.

pogledajte transparente navijača kluba za Livaju dok je igrao u Italiji...ne nisu podrška nego uvrede pa ćete shvatiti kakav je karakter...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije