Suparnik u osmini finala

Dalić o Španjolcima: To je potpuno druga momčad, lakše bi bilo sa Švedskom

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland
Foto: PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.06.2021.
u 21:52

Čeka nas jedan od najtežih mogućih protivnika, naglašava hrvatski izbornik.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić po saznanju kako će u osmini finala EURA suparnik "vatrenih" biti Španjolska izjavio je kako će biti vrlo teško doći do pobjede u ponedjeljak u Kopenhagenu. 

- Čeka nas jedan od najtežih mogućih protivnika u drugoj fazi natjecanja. Kudikamo lakše bi bilo sa Šveđanima, ali što je - tu je. Španjolska je danas pokazala svoju kvalitetu pobijedivši sa 5-0. To je mlada, brza, energična momčad, njihova se igra bazira na visokom presingu, na puno motorike, puno ulazaka u kazneni prostor i trebat ćemo biti stvarno jako dobri da im se suprotstavimo - rekao je Dalić te dodao:

- Međutim, imamo i mi svoje kvalitete, neće niti njima biti lako. Znam da će biti utakmica velikog naboja, velikog pritiska, mi možemo igrati s njima što smo pokazali i u drugoj utakmici u Ligi nacija, ali sada je to potpuno druga momčad. Prve dvije utakmice u skupini jesu odigrali neodlučeno, ali su stvorili veliki broj šansi. Morat ćemo odgovoriti na njihov presing, morat ćemo imati kontrolu lopte i nametnuti svoj stil igre.

Video - Romeo Jozak komentirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom

Komentara 16

MN
Mr.NO
23:06 23.06.2021.

Španjolska je danas deklasirala Slovačku,ali bi Slovačku deklasirao i Hrv. Dragovoljac danas....Ta Šppanjolska je odigrala nerješeno sa Poljskom...o čemu pričamo!? Naravno da su favoriti u odnosu na nas, ali da su "uvjerljivi" ,ni slućajno! Sa Švedima bi se punoo višee mučili , ovako,ako naši odigraju sa mudima ko Mađari protiv ovoih LGBTQ švulera danas u Minhenu,Hrvatska prolazi!

DU
Deleted user
21:58 23.06.2021.

Sto? Vec trazi alibi za poraz? Koji svedi? Ma jest da se Svedska brani ali brani se vrhunski i kada napadaju onda su efikasni i protiv svedjana bi igrali na njihovom terenu jer samo most odvaja Kopenhagena odSvedske. Ovako cemo imati bolju podrsku od navijaca nego sto ce imati Spanjolska. Neki su zaboravili da su spanjolci odigrali sve tri tekme u Sevilli a sada ce im biti teze. Naravno su nama sanse oko 30% za prolaz ali stoje tu je. Nije nemoguce.

ZA
zagi101
00:13 24.06.2021.

kak je dinamo razmontiral totenhem tak repka može španjolsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije