SJAJNA IZVEDBA

Dalić se može veseliti! Vatreni oduševljava u Baskiji: 'Vidite na kojoj je razini! Bit će sve bolji'

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
15.09.2024.
u 12:08

Luka Sučić je u kolovozu došao u Sociedad iz Salzburga za 10 milijuna eura odštete. Čitavog je života igrao u austrijskim klubovima, a ovo mu je prvi angažman u Ligama petice i odskočna daska do nogometnog vrha

Real Sociedad je na domaćem terenu izgubio utakmicu 5. kola španjolskog prvenstva protiv Real Madrida. Premda su domaći nogometaši zadali brojne muke aktualnim prvacima, bijeli su uspjeli pogotcima Viniciusa Juniora i Kyliana Mbappéa iz jedanaesterca doći do treće pobjede u sezoni te zadržati korak s vodećom Barcelonom koja trenutno ima jednu utakmicu manje, ali i dalje stopostotan učinak. 

Trener baskijskog kluba Imanol Alguacil je na konferenciji za medije nakon utakmice prokomentirao dosuđene jedanaesterce koji su bili ključni za pobjedu Real Madrida, a dotaknuo se i sjajnog hrvatskog reprezentativca Luke Sučića koji je ovoga puta nastupio u prvoj postavi i zadržao se na terenu do 75. minute susreta.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
1/19

Alguacila se osobito naljutio na kazneni udarac iz 72. minute. Jon Aramburu je nagazio na Viniciusovo stopalo kada je lota već bila daleko od Brazilca. Pregledom snimke određen je udarac s bijele točke. "Bio je jedan jedanaesterac na utakmici. Šteta. Ako ćemo tako dosuđivati penale, onda ćemo zaista uništiti nogomet. Meni se to ne sviđa. Želimo li da svi uživaju u nogometu, neke se stvari moraju promijeniti", rekao je o tome trener Sociedada.

Ipak, izvrsna partija Luke Sučića bila je dobra vijest za trenera. Više je puta zaprijetio golu Real Madrida, a i u ostalim segmentima igre pokazao je volju i znanje. "Vidite na kojoj je on razini. Bilo mu je potrebno vrijeme da upozna momčad, da shvati što od njega tražim i odigrao je sjajno. Jako je talentiran, a bit će i bolji", kazao je Alguacila. Luka Sučić je u kolovozu došao u Sociedad iz Salzburga za 10 milijuna eura odštete. Čitavog je života igrao u austrijskim klubovima, a ovo mu je prvi angažman u Ligama petice i odskočna daska do nogometnog vrha.

VIDEO Bilić ne može ništa Gattusu. Igrači ga obožavaju, a njegova pozicija sada je još čvršća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije