SERIE A

Milan upisao prvu pobjedu sezone! 'Demoliranjem' Venezije najavili povratak u život

Serie A - AC Milan v Venezia
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/4
15.09.2024.
u 05:00

Dinamo i Milan će u Ligi prvaka igrati u zadnjem kolu tek 29. siječnja sljedeće godine, ali plavi se svakako nadaju da se talijanski velikan do tada neće vratiti u prošlosezonsku formu

Nogometaši Milana ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni talijanskog prvenstva svladavši na svom terenu Veneziju sa 4-0 (4-0) u dvoboju 4. kola. Milanski crno-crveni sva su četiri gola zabili u prvih pola sata, strijelci su bili Hernandez (2), Fofana (16), Pulišić (25-11m) i Abraham (29-11m).

Suparnik zagrebačkog Dinama u ovoj sezoni Lige prvaka s ova je tri boda skočio na osmo mjesto s pet bodova, dok je Venezia na dnu s jednim bodom. Vodi Juventus s osam bodova, jedan manje uz utakmicu manje imaju Inter, Torino i Udinese. Dinamo i Milan će u Ligi prvaka igrati u zadnjem kolu tek 29. siječnja sljedeće godine.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Serie A - AC Milan v Venezia
1/6

Empoli i Juventus su u susretu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva igrali 0-0. Juventus je tim bodom preuzeo vrh ljestvice s osam bodova, jednim više od Intera, Torina i Udinesea koji imaju i utakmicu manje odigranu, dok je Empoli sedmi sa šest bodova.

Ranije u subotu su Como i Bologna u prvom su dvoboju 4. kola igrali 2-2 (1-0). Como je bio nadomak prve ovosezonske pobjede, vodio je 2-0 autogolom Casalea (5-ag) i golom Cutronea (53), no igrači s klupe spasili su bod Bologni, strijelci su bili Castro (76) i Iling Junior (90+1). Martin Erlić i Nikola Moro ostali su na klupi Bologne koja je 13. s tri boda, dok je Como 19. s dva boda.

VIDEO Poslije bolnog poraza na Maksimiru mogu biti zabrinuti. To što su pokazali je premalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije