OSTAJE NA RUJEVICI

Damir Mišković odbio četiri milijuna eura za igrača Rijeke! Poznato i zašto

Rudeš i Rijeka sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
31.08.2024.
u 19:48

Janković je bio i dio Dinamove škole te bi aktualni hrvatski prvak imao pravo na čak 50% transfera, odnosno u blagajnu Rijeke išlo bi samo dva milijuna

Za Rijeku slijede teški dani. Prvo su doživjeli težak debakl 5-0 protiv Olimpije i propustili plasman u glavni turnir Konferencijske lige te financijsku dobit od tog natjecanja, zatim su prodali Franju Ivanovića u belgijski Saint-Gilloise, a sad im slijedi derbi s Dinamom koji u njega ulazi kao favorit. 

Na sve to, govorilo se i o odlasku Marca Pašalića, a četiri milijuna je za Niku Jankovića ponudio Lille. Međutim, direktor Rijeke Damir Mišković odbio je taj transfer zbog prevelike praznine u momčadi do koje bi došlo u slučaju transfera. Uostalom, Janković je bio i dio Dinamove škole te bi aktualni hrvatski prvak imao pravo na čak 50% transfera, odnosno u blagajnu Rijeke išlo bi samo dva milijuna što je prilično malo s obzirom na važnost igrača, kao i već navedene praznine u riječkom sastavu koju bi valjalo krpati igračima iz riječke škole koji vjerojatno nisu Jankovićeva klasa.

Utakmica Rijeke i Dinama igra se sutra u 20 i 45. Dinamo je prvi s maksimalnih 12 bodova, a Rijeka ga prati s 10. Oba kluba su na gol razlici +10, a zanimljivo je da Rijeka u ligi još nije primila gol. Međutim, pravi test slijedi. I da, tu se radi o derbiju, međutim Rijeka već jako dugo ne zna za pobjedu nad Dinamom, čak 12 utakmica, još od četvrtfinala Kupa u prosincu 2021. godine (3-1), a u ligi nisu slavili još od siječnja iste te 2021. (2-0), s tim da su oba ta meča se igrala na Maksimiru. Na domaćem terenu Rijeka na pobjedu čeka od srpnja 2020. godine (2-0). Ipak, trener Radomir Đalović se ne boji Dinama:

"Nije me strah nedjelje, da me je strah ne bi bio ovdje. Ne želim samo da se ponove neke stvari kao u Ljubljani. Prve stvari koje stavljam pred igrače je angažman, trka i energija i to nikad ne smije biti upitno, neovisno o tome protiv koga imamo".

 

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
03:28 01.09.2024.

Mišković je gradio hacijendu u Miškovićevima pokraj paškog mosta bez građevinske dozvole a nije prijavio bespravnu gradnju u roku predviđenom za podnošenja prijave legalizacije bespravne gradnje ( bilo u novinama) pa se pitam kako to, kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije