A ON U LONDONU

Dan uoči rata poslao ženu i djecu u Kijev: 'Kako sam glup, sada ih Rusi bombardiraju'

Andrij Jarmolenko
Instagram
24.03.2022.
u 15:18

- Moji su sada u skloništima jer Rusi neprestano bombardiraju. Kao i svi ostali, skrivaju se u podrumima. Iskreno, bojim se o tome govoriti.

Andrij Jarmolenko (32), nogometaš West Hama i ukrajinski reprezentativac, prolazi kroz teško razdoblje i ne može sebi oprostiti što je suprugu i djecu poslao u Kijev samo dan prije ruske agresije.

- Dan prije ruske invazije poslao sam suprugu i oba sina u Ukrajinu jer je jedan od njih imao zakazani liječnički pregled u Kijevu. Sutradan je sve počelo, došao sam na trening, nisam mogao reći ni riječi, samo sam zaplakao. Suze. same su mi prošle kroz lice. Zamolio sam trenera da me pusti, kad sam došao kući nisam znao što da radim. Ne možete ni zamisliti kako sam se osjećao tog jutra, bio sam pritisnut krivnjom. Samo sam htio udariti glavom o zid. Kako sam bio glup! Poslao sam svoju obitelj u Kijev i sjedio sam u Londonu - rekao je Jarmolenko.

Obitelj je i dalje u Ukrajini.

- Moji su sada u skloništima jer Rusi neprestano bombardiraju. Kao i svi ostali, skrivaju se u podrumima. Iskreno, bojim se o tome govoriti.

Jarmolenko kaže da ne mogu svi ići u rat, ali da pomaže svojoj zemlji.

- Uvjeren sam da nas neće pobijediti, ali znam da će, kada se sve ovo završi, mnoga djeca ostati bez roditelja, domova. Moramo zajedno graditi državu i pomagati jedni drugima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
16:55 24.03.2022.

Nije mi jasno kako ih nije uspio izvuci u ovih mjesec dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije