VRIJEĐALI DINAMO

Danijel Subašić o spornom videu: Sitne duše to su snimale i prodale se za 200 kuna

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka
Luka Stanzl/PIXSELL
08.12.2021.
u 08:14

"Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvrijedio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju."

Vratar Hajduka Danijel Subašić oglasio se na Instagramu nakon što je u javnost isplivala snimka na kojoj se vidi da s Markom Livajom pjeva "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

"Najveći hrvatski derbi Dinamo. Velika pobjeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad s manje prekršaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobjede. Protiv Dinama koji igra Europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih ekipa lige. Svaka čast, bili. Velika fešta je bila ispod tribine di su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na naš doček u Split gdje je sve bilo vrhunski i veličanstveno", piše Subašić i dodaje:

"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te videoklipove i prodali se za (200 do 500 kn) i tu je počelo sve ovo gore navedeno da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizira, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sjećam se da sam imao mikrofon i da sam na njega pjevao pogrdne pjesme i širio mržnju."

Subašić na kraju ističe:

"Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema svojim djelatnicima, igračima, navijačima, tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvrijedio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju."

Ovu Subašićevu objavu lajkao je i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar fakinn
fakinn
08:37 08.12.2021.

Subašiću, sitna dušo. Kažeš "Rivalstvo da, mržnja ne" pa pjevaš "Mrzin Dinamo". Problematičnija je druga pjesma u videu koju pjevaš ti sitna dušo i sitna duša Livaja, a koju mediji nekako prešučuju, a ide ovako "I purgera, i Riječana, šakama i nogama, bocama i letvama, sve za našeg Hajduka!". Jeste li vi reprezentativci Hrvatske ili Dalmacije?

HU
Humbleandhonest
08:47 08.12.2021.

Sve je objasnio? Pa je. Budala ostaje budala. Volim Dinamo, ne mrzim Hajduk ni u bolnom porazu kao onaj u nedjelju. Nikad ne skandiram kada se vrijeđa bilo koga. A mržnja i poticanje nasilja prema hrvatskom klubu? Mržnja i nadilje uopće? Rivalstvo uvijek, mržnja i nasilje nikad.

Avatar turskicobane
turskicobane
09:02 08.12.2021.

Ispo je budala ,a još više obrazloženjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije